Mer bæsj med blåblått budsjett?

Foto: Claire Sambrook, Flickr. CC-by-20

Foto: Claire Sambrook, Flickr. CC-by-20

Det blir avgift på plastposer med det nye statsbudsjettet.

1 krone og femti øre per pose, sier ryktene nå rett før det legges fram.

Så er bare spørsmålet, hvilke poser?

Gjelder det for eksempel hundeposer?

En rull med femten hundeposer koster i dag 10 kroner på Klarna. Ny pris, med nytt budsjett skulle da bli 25 kroner. En økning på gode 150 prosent. Vil landets hundeeiere godta det?

Hvis ikke vil vi få en ny tid. Parkene skal igjen fylles med hundebæsj! De klissete og stinkende pølsene fra våre firbente venner vil igjen flyte fritt.

Så husk det når våren kommer og du igjen kjenner den myke følelsen av en nytint og fuktig schæfer-ruke under dine splitter nye Nikes:

De blåblå har skylda.

Bare nevner det.

 

 

 

PS: OK, kanskje de kommer med en avgrensning? At bare poser over 10 liter ellerno blir rammet av den nye avgiften? I tilfelle kan du glemme denne posten. I mellomtida håper jeg at ideen om mer bæsj med de blåblå vil feste seg. Et bedre menneske er jeg nemlig ikke.

Read previous post:
Venstres gest til politiet

Venstre legger denne uka fram forslag for Stortinget om å hindre alminnelig bevæpning av politiet. Du veit, regjeringa har tidligere...

Årets miljøtiltak: Å bruke mer penger på bil!

En av de morsomste postene på årets statsbudsjettforhandlinger er plastposeavgiften. Jepp, KrF og Venstre vil legge det de kaller en miljøavgift...

Close